Hot news

2011

26 augustus Paradiso A'dam en 27 augustus op de Zomerjam in Leiden: Kool Keith & Kutmasta KurtMeer informatie
:: Klik hier voor de flyer van 27 augustus

26 juni Burgerweeshuis Deventer: Pharoahe MonchSterrenstatus aan de kant en gewoon met de trein van Den Bosch naar Deventer. Ter promotie van zijn nieuwe album "War" was PM reeds 3 weken aan het touren van West USA naar Boedapest naar Den Bosch om uiteindelijk op te treden in Deventer.
Sterke, energieke show bijgestaan door zangeres Mila en 'spring-in-het-veld' Showtime. Achter de draaitafels was DJ Boogie Blind (ook van de X-Executioners en Lord Finesse) neergezet. Simon Says hakte er behoorlijk in met een publiek dat van voor naar achter, van links naar rechts sprong. Zondag hiphop in lokale clubs is nog springlevend!

Meer informatie
:: Klik hier voor de flyer, foto's en filmpje van 26 juni

2010

6 mei Melkweg Amsterdam en 7 mei De Lakei Helmond: Rahzel & DJ JS1Rahzel, bekend geworden als de Human Beatbox champion of the World bij The Roots. Na een paar jaar besloten om solo verder te gaan. Rahzel zijn vaste DJ is JS1, bekend als Rock Steady Crew DJ en reeds menig album of productie afgeleverd die erg goed waren. 2 jaar geleden ook via Live & Legendary hier heen gehaald, wat erg goede shows waren. Nu op herhaling, voor diegene die toen niet zijn geweest en/of diegene die het nogmaals willen zien.

Meer informatie
:: Klik hier voor de flyer van 7 mei